Älg

Vår vision

Vi välkomnar framtiden, vi välkomnar förändring, vi välkomnar dig!

Grästorps kommun har en tydlig målsättning att växa i antal invånare och vi ser nu en ökad inflyttning. För oss är det viktigt att tillväxten sker hållbart, så att samhället, skolan och omsorgen fortsätter att hålla sin höga kvalitet. Vi är glada för det ökade intresset av att flytta hit och gör just nu stora satsningar i planläggning av nya bostäder och verksamhetsmark. Grästorp växer och vi vill välkomna dig hit! Vår vision är att vara en öppen och välkomnande kommun för alla.

Läs mer

I Grästorp bor du i en lugn landsortsmiljö med nära till allt!

Med enkla pendlingsmöjligheter tar du dig till flera större städer med bil, buss eller tåg. I Grästorp är det helt enkelt mindre stress och mer livskvalitet.
Grästorp har ett aktivt föreningsliv, ett stort utbud av olika fritidsaktiviteter och rekreationsområden på nära håll vilket gör Grästorp attraktivt för barnfamiljer. Du hittar du både simhall, ridanläggning, ishall och mycket mer för den aktiva familjen. I vårt kulturhus finner du flera olika aktiviteter som anordnas året om och i Grästorp går även flera stora evenemang av stapeln årligen, bland annat vår fantastiska ljusfestival!
Bland våra nästan 30 butiker i centrum finner du det mesta man kan behöva samt ett härligt driv och engagemang bland våra företag och hela samhället. Hos oss finner du tryggheten av att bo på en liten ort med nära till allt. Vi är helt enkelt en aktiv kommun i en lugn och trygg miljö!

Läs mer

Välkommen att bygga ditt liv i Grästorp!

Loading...