Älg

Livet i Grästorp

Människor som cyklar

Aktiv fritid för alla åldrar

Grästorp blev för några år sedan utnämnd till Sveriges mest föreningsvänliga kommun och vi vet varför. Idrott och föreningsliv är som en livsnerv i samhället- utbudet är varierat och det är enkelt att prova på. Till det finns fint kulturhus, kulturevenemang samt fint badhus, golfbana och ridhus i centrum.

Upplev Grästorp

Landa på landet

Grästorp erbjuder en lugn miljö med fin natur men också med möjligheter till äventyr och roliga upplevelser. Allt från cykelturer genom landsbygden, gårdsbutikrundor och kulturevenemang till vildmarksguidningar på platåberget Hunneberg. Många mysiga städer finns också nära och Vänern lockar med fågelskådning och till bad vid sandstranden.

Upptäck Grästorp
Grönsaker

Det hållbara livet

På landsbygden finns hållbarhet som ett naturligt och självklart sätt att leva. Många har kopplingar till matproduktion och skogsbruk och har i generationer lärt sig att vårda det som är ens levebröd. Lokal mat är ett signum. Kommunen arbetar aktivt med hållbarhetsmål för att ge alla medborgare möjlighet till ett hållbart liv: - socialt, ekonomiskt och ekologiskt.

Grästorps hållbarhetsarbete

Loading...