Älg

Leva och bo i Grästorp

Det vi värdesätter mest med Grästorp är att det är lantligt men ändå centralt, samtidigt som det mesta finns att få tag på i Grästorps samhälle.

Vi bor på en gård i Tengene, med en villa och tre växthus under vårt ansvar. Här bor vi mestadels för växthusens skull, det är där vi bedriver verksamheten som Stefan har som huvudsyssla. En annan anledning till att vi bor här är för att det är nära till släkten. Det vi värdesätter mest med Grästorp är att det är lantligt men ändå centralt, samtidigt som det mesta finns att få tag på i Grästorps samhälle. Det är enkelt att leva här med andra ord!

- Theresa & Stefan

Läs mer

Vi har alltid känns oss väldigt välkomna här och känner att Grästorp är en kommun där möjligheter finns för att det finns ett stort driv och en gemenskap som inspirerar.

Vi heter Sandra och Anders och jobbar som egna företagare inom musik och kultur. Anders är multimusiker som jobbar som pianotekniker och musikproducent och driver även studion Vintage Loft Studio. Sandra är verksam som artist och låtskrivare under namnet Gaeya hon är även grundare för Gaeya Tipi Tour där hon använder musiken som ett redskap för att förmedla kunskap om jorden och hur vi kan leva i harmoni med den.

Vi bor i ett hus på en gårdi Flakeberg. För oss är Grästorp en bra plats då det är centralt i Västra Götaland och en fin och lugn plats att bo på. Något som vi värderar högt.

Något som vi uppskattar mycket med Grästorp är det fina kulturengagemang som finns här och stöttning för småföretagare som oss. Vi har alltid känns oss väldigt välkomna här och känner att Grästorp är en kommun där möjligheter finns för att det finns ett stort driv och en gemenskap som inspirerar.

- Sandra & Anders

Läs mer

Grästorp är en liten familjär ort som samtidigt här finns det mesta man behöver. Det är nära till det mesta och vi tar oftast cykeln till det vi ska iväg på.

Andreas är född och uppvuxen i Grästorp och ville flytta tillbaka efter studietiden för att börja jobba i familjeföretaget. Idag bor vi i villa på Brännebacka med våra två barn och vår hund. Vi valde det för att det är nära till både samhället och naturen, lätt för barnen att i framtiden cykla till skola och kompisar.

Vi värdesätter mest att Grästorp är en liten familjär ort som samtidigt här finns det mesta man behöver. Allt ifrån butiker och veterinär, till fritidsaktiviteter, naturområden och träning. Det är nära till det mesta och vi tar oftast cykeln till det vi ska iväg på. Behöver man något som inte finns här så är det inte långt till varken Trollhättan eller Lidköping.

- Andreas & Cecilia

Läs mer

Loading...